Boş Börek Tarifi

Elde kalan malzemeleri değerlendirebileceğiniz boş börek nasıl yapılır? Pratik boş börek tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 15:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 22.07.2019 | 10:46

Yufkalardan birini düz bir zemine serin. 1 adet yumurtayı derin bir kapta çırpın ve yufkanın her tarafına fırça yardımıyla sürün. Sonra yufkayı 3 parmak genişliğinde sarın. Yufkayı sardıktan sonra 2'şer parmak genişliğinde kesin. Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Elde ettiğiniz yufka parçalarını kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Kabaran boş börekleri dilerseniz peynir, zeytinle dilerseniz bal veya reçelle birlikte sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.