Balkabaklı Muska

Giriş Tarih ve Saati: 06.07.2010 | 13:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 10:26

Haşlanmış bal kabağını püre haline getirip, derin bir kaba alın. Üzerine ceviz, pudra şekeri ve tarçın ekleyip, iyice karıştırın. Bir adet yufkayı düz bir zemine yayın. Üç parmak genişliğinde, uzun şeritler halinde kesin. Diğer yufkaya da aynı işlemi uygulayın. Her şeridin içine harç yerleştirip, muska şeklinde katlayın. Kızgın sıvı yağda kızartıp, fazla yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine çıkarın. Servis tabağına yerleştirin ve pudra şekeri serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.