Bademli Milföylü Tombikler Tarifi

Milföy hamurunun en lezzetli tariflerinden bademli milföylü tombikler nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2013 | 16:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2019 | 12:09

Öncelikle labne peyniri, tahin helvası, iri dövülmüş badem, susam ve yumurta akını karıştırın.Oda sıcaklığındaki milföy hamurlarının ortasına hazırladığınız iç harçtan koyup, istediğiniz şekli verin. Hazırladığınız milföylü tombikleri fırın tepsisine dizin ve üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Daha sonra fırından çıkarıp, soğumaya bırakın. Servis tabağına alın ve üzerlerine pudra şekeri serperek, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.