Minik Tuzlu Kurabiyeler

Giriş Tarih ve Saati: 04.08.2010 | 16:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 12:45

DERİN bir kaseye sıvı yağ ve suyu alın. Üzerine un, kuru nane ve tuz ilave edin. Kabartma tozunu bir kaşığa dökün ve üzerine limon suyu ekleyip unlu karışımın içine katın. Ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğurun (un az gelirse biraz daha ilave edin). Yoğurduğunuz hamurun üzerini nemli bir bezle örterek 20 dakika dinlendirin. Daha sonra merdane ile bir parmak kalınlığında açın. Ufak kalıplarla şekiller çıkarıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.