Lokumlu bohçalar tarifi

Lokum sevenler için leziz bir tatlı tarifi...İşte lezzetine doyamayacağınız lokumlu bohçalar tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 20.11.2019 | 10:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.11.2019 | 10:07

Lokumları ortadan ikiye bölün. Yufkaları üst üste tezgâha serin. Çay tabağını yufkaların üzerine koyun ve bıçak yardımıyla yufkaları daire şeklinde kesin. Kestiğiniz yufkaların üzerine fırça yardımıyla zeytinyağını sürün. Daha sonra dairelerin ortasına iki parça lokum koyup, tepesini büzerek bohça haline getirin. Maydanoz sapı ya da ikiye bölünmüş gül dalıyla bohçaların ağzını bağlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Soğuyunca servis yapın.

Not: Pişirdiğiniz lokumlu bohçaların üzerine servis yaparken şerbet ya da bal gezdirebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.