İçli tuzlular

Giriş Tarih ve Saati: 27.07.2010 | 11:15 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 12:47

Yoğurma kabının içine yumurta, margarin, yoğurt, sıvı yağ, kabartma tozu ve 1 tatlı kaşığı tuz koyun. En son unu ekleyin ve bütün malzemeyi kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve un serpilmiş tezgahın üzerine dizin. Diğer taraftan bir kasede rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış maydanozu karıştırın. Hamur parçalarından birini avucunuzun içinde bastırarak açın. Bir kenarına peynirli harçtan koyun ve bohça şeklinde kapatın. Diğer hamur parçalarını da aynı şekilde hazırlayın. Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.