Hurmalı Cevizli Kurabiye

Çöl ikliminin kutsal meyvesi Hurma...

Giriş Tarih ve Saati: 07.05.2018 | 16:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 16:52

Derin bir kapta tereyağı, un ve soğuk suyu karıştırıp hamur hazırlayın. Hamuru buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Diğer taraftan hurmaların çekirdeklerini çıkarıp, ceviz ve kaynar su ile birlikte blenderden geçirin. Dinlenen hamuru oklava ile açın ve 3 parmak genişliğinde uzun şeritler halinde kesin. Şeritlerin ortalarına uzun ince şekilde hurmalı harcı yerleştirin. Hamurların karşılıklı iki uzun ucunu harcın üzerinde birleştirin. Üç parmak genişliğinde kesip yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.