Hardallı Peynir Çubukları

Giriş Tarih ve Saati: 25.03.2011 | 15:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 12:52

Yumurtanın akını ve sarısını ayırın. Kaşar peynirini rendeleyip hamur yoğuracağınız kaba alın. Üzerine yumurta sarısı, hardal, tereyağı, pul biber, tuz ve aldığı kadar un ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. Hamuru unlu bir tezgahta açıp istediğiniz şekilde kesin. Üzerine yumurta akı sürüp, yağlanmış bir fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.