Fındıklı Kurabiye

Giriş Tarih ve Saati: 22.10.2010 | 13:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.07.2013 | 13:36

UN, pudraşekeri, margarin, yumurta akı ve toz fındığı iyice yoğurun. Hamuru merdane yardımı ile yarım cm kalınlığında açın. Kalıp yardımıyla hamurdan şekiller çıkarın. Önceden ısıtılmış 170-180 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.