Fındıklı Rulo

Giriş Tarih ve Saati: 01.06.2011 | 14:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 16:46

Toz şeker, kabartma tozu, yumurta, yoğurt, margarin ve aldığı kadar unu, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp, yarım saat dinlendirin. Üç bezeye ayırın. Her bir bezeyi, merdane yardımıyla 30 cm çapında açın. İç harcı için, ceviz, tarçın ve toz şekeri karıştırın. Hamurların üzerine harcı pay edip iyice yayın. Rulo şeklinde sarın. İki parmak eninde kesip hafifçe yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.