Elmalı Kurabiye Tarifi

Pazar keyfinizi ikiye katlayacak şahane bir tarif!

Giriş Tarih ve Saati: 04.10.2021 | 14:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.10.2021 | 09:19

Elmalı harç için elma ve şekeri, elma suyunu salıp yeniden çekene kadar soteleyin. Ceviz ve tarçını ilave edip karıştırın. Soğumaya bırakın. Hamur için tüm malzemeyi yoğurup ele yapışmayan pürüzsüz bir hamur haline getirin. İki eşit parçaya bölüp her bir parçayı açın. Yuvarlak kalıp yardımıyla daireler çıkarın. Ortalarına elmalı harcı pay edin. Hamurların iki uçlarını ortada birleştirin. Fırın tepsisine dizin. Üzerilerine yumurta akı sürün. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında kızarana kadar pişirin. Üzerlerine pudra şekeri serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.