Çilekli Pavlova Tarifi

Çilek tadında tatlı lezzet çilekli pavlova nasıl yapılır? Çilekli pavlova tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 12:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.07.2019 | 14:59

Beze için yumurta aklarını mikser yardımıyla köpüklenmeye başlayana dek çırpın. Ardından toz şeker ekleyin ve iyice katılaşıp bembeyaz olana dek çırpmaya devam edin. Yağlı kağıdın üzerine 4 adet 14 cm çapında daire çizin. Yağlı kağıdı ters çevirip fırın tepsisine yerleştirin. Beze harcını 4 eşit parçaya bölüp, bu dairelerin içlerine yerleştirin. Bir çorba kaşığı yardımı ile şekillendirip, içlerini hafif oyuk bırakın. Önceden ısıtılmış 100 derece fırında 2 saat pişirin. Sürenin sonunda fırının kapağını açmadan pavlovaları 1 saat içeride dinlendirin. Fırından alıp, oyuk kısımlarına doğranmış çilek ve rendelenmiş çikolata doldurun. Arzuya göre çilek marmeladı gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.