Çikolatalı Kurabiye

Çayın, kahvenin yanında keyifli bir atıştırmalık olacak Çikolatalı Kurabiye tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 15.03.2022 | 10:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.03.2022 | 10:57

Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. İyice yoğurup ele yapışmayan ve yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru iki adet pişirme kağıdı arasında yarım cm kalınlığında açın. Dilediğiniz büyüklükte yuvarlak şekilde kesin (kalıbınız yoksa su bardağının ağzı ile kesebilirsiniz). Fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuması için kenara alın. Kaplamak için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin. Soğuyan kurabiyeleri çikolatalara batırıp fırın teli üzerine alın. Üzerlerini kuru yemiş ve kuru meyvelerle süsleyin. Daha sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.