Balkabaklı Milföy

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 12:11 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 11:58

2 dilim balkabağını zar şeklinde doğrayın. 4 çorba kaşığı toz şeker ilavesiyle kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Tarçın ve karanfil ekleyip, soğumasını bekleyin. 3 adet milföyden dörder adet kare kesip, toplam 12 adet hamur elde edin. Kabaklı harcı milföylerin üzerine paylaştırıp, bohça şeklinde katlayın ve ortalarına yarımşar ceviz yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene kadar tutup, üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.