Badem Bisküvi

Giriş Tarih ve Saati: 02.02.2010 | 12:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 14:11

Margarin ve yumurtayı mikserle iyice çırpın. Pudra şekeri ve limon veya portakal kabuğu rendesini ilave edip çırpmaya devam edin. Elenmiş un ve kabartma tozunu ekleyip iyice yoğurun. Hamuru 1 saat dinlendirdikten sonra 1 parmak kalınlığında açın. Badem biçimindeki kalıplarla şekillendirin. Sıcak suda bekletilmiş bademlerin kabuklarını soyun ve ortadan ikiye kesin. Yarım bademleri yumurta akına batırıp, hamurların üzerine yapıştırın. Bisküvileri yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.