Haydi Sofraya!

Mutfak Penceresinden Osmanlı Tarihi

Giriş Tarih ve Saati: 26.03.2022 | 12:38 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.03.2022 | 12:38

Yemek varoluşun temel unsuru, aynı zamanda da bir kimlik, kültür ve sınıf göstergesi. Haydi Sofraya kitabında yer alan altı makalenin her biri, yemek, gıda maddeleri, yemek tarifleri, yeme içme alışkanlıkları, ögünler, mutfak gereçleri ve kap kacağın tasvirleri yer alıyor. Dönem ise 1300'lü yıllardan 1700'lü yıllara kadar uzanan bir zaman diliminin Osmanlı İmparatorluğu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.