Kurabiye Yapımının Püf Noktaları

Püf noktalarını bildikten sonra ağızda dağılan kurabiyeler hazırlamak çok kolay. İşte kurabiye yapmanın püf noktaları…

Giriş Tarih ve Saati: 15.03.2022 | 10:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 29.12.2022 | 10:57

  • Kurabiyelerin lezzetini artırmak için tuzsuz tereyağı kullanmaya özen gösterin.
  • Kullanılan yumurtanın en az 1 saat oda ısısında dinlenmesine dikkat edin. Yumurtaların aynı boyda olmasına dikkat edin. Çok büyük veya çok küçük yumurta kullandığınızda tariflerden istenilen verimi alamayabilirsiniz.
  • Toz şekerin yanı sıra pudra şekeri de kullanabilirsiniz.
  • Kurabiye pişirirken belirtilen sürenin yarısında fırını kontrol edin. Bir tarafları daha çok kızardıysa diğer taraflarını çevirin.
  • Kurabiyenin pişip pişmediğini rengine bakarak anlayabilirsiniz. Altın sarısı ya da açık kahve rengine dönüştüğünde pişmiş demektir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.