Coğrafi İşaretli “Kilis Zeytinyağı” İstanbul’da Tanıtıldı

Giriş Tarih ve Saati: 28.12.2021 | 17:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.12.2021 | 17:48

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) desteğiyle Kilis Valiliği'nin düzenlediği "Hasadı Tadıyoruz '' sloganı ile düzenlenen Kilis Zeytinyağı tanıtım toplantısı 27 Aralık Pazartesi günü Sura Hotel Galeyan Restaurant'ta gerçekleşti. İstanbul Gastronomi Dünyasının seçkin temsilcileri hem Kilis'te üretim yapan farklı markaların ürünlerini deneyimleme olanağını buldu ve Kilis doğumlu şef ve yazar Yunus Emre Akkor'un ''Kilis Mutfağına Övgü Menüsü'' ile hazırlanan öğle yemeğinde zeytinyağının kullanımı ile ilgili fark yaratan unsurları keşfetti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.