Pipa’da unutulmaz gece

Touch İstanbul dergisinin sevilen köşesi "Lezzetin Kare Ası", bu kez Pipa'da bir araya geldi...

Giriş Tarih ve Saati: 06.12.2011 | 12:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.12.2011 | 12:12

KEYİFLİ GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Yemek müfettişi Kaya Demirer, müzik müfettişi Suat Ateşdağlı, dekorasyon müfettişi Abdullah Burnaz ve içki müfettişi Nafi Pinhas'tan oluşan başarılı ekibe bu hoş gecede Touch İstanbul'un yazı işleri kadrosu ve seçkin konuklar eşlik etti. Nişantaşı'nın en yeni mekanı Pipa'da gerçekleşen geceye katılanlar arasında Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Levent Tayla, Genel Müdür Yardımcıları Yonca Ertürk ve Tuncel Sunar, Touch İstanbul yazarları Reha Arar, Şengül Balıksırtı, Tahir Öztan, sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Özgür Yici, Sabah/ATV Dijital Strateji Koordinatörü Onur Yıldırım, Inhouse İletişim Genel Müdürü Esra Türker, Mimar Mahmut Anlar ve Çizer Kutlukhan Perker bulunuyordu.

Nişantaşı Süleyman Nazif Sokak'taki Pipa, davetlileri Touch İstanbul kapaklarıyla süslü duvarları ve şampanyayla karşıladı. Siyahın başrolde olduğu, dekorasyonuyla klas bir görüntüye sahip olan mekan davetlilerden tam not aldı. Mahmut Anlar imzası taşıyan iç mekanda ahşap ve aynaların ağırlığı dikkat çekiyordu. 110 kişilik kapasitesi ve ferah oturma düzeniyle konforlu bir ambiyans sunan mekanın orta alanındaki bar ise konukların da gözdesi oldu.

Gece boyunca Suat Ateşdağlı'nın S Music Design ekibinden DJ Kamer Kutlu'nun çaldığı şarkılar eşliğinde bar etrafında eğlendi. Gecede Touch İstanbul ekibine özel bir menü de hazırlanmıştı. Yakışıklı İtalyan Şef Marco Russo ve ekibinin hazırladığı Tonnato usulü dana eti başlangıçlara damga vuran lezzetlerdendi. 25 yıllık özel balzamikle hazırlanan dana etinden sonra carpaccio ve mozzarella tadımları yapıldı. Marine somon ve kağıtta kalamar eşliğinde sunulan karides Tempura Prawns ikilisi mekanın spesiyalleri arasında yer aldı. Rulo pizza ve makarnalarıyla İtalyan yemeklerindeki ustalığını sergileyen mekanın şarap konusundaki iddiası da gözden kaçmadı. Gecenin tatlısı ise Sahan Restoran'dan gelen enfes lezzetteki baklavalar oldu.

İçki müfettişimiz Nafi Pinhas'ın yaratıcısı olduğu Alcoholoco'nun da ekibiyle yer aldığı gecede özel hazırlanmış kokteyl shotlar birbirinden güzel hostesler tarafından servis edildi. Kış aylarına özel hazırlanan kokteyllere, Touch İstanbul'un yaş gününe özel olarak Karafırın tarafından hazırlanan pasta eşlik etti. Pastayı Touch İstanbul Yayın Yönetmeni Hakan Turpçu, The Black Eyed Peas'in "I Gotta Feeling" şarkısı eşliğinde kesti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.