Yemeklere tat, vücuda sıhhat: Zeytin

Giriş Tarih ve Saati: 23.05.2016 | 11:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.04.2018 | 10:52

ZEYTİNLİ KEK

Dört adet yumurtayı iyice çırpın. 3 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 su bardağı yoğurt, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, yarımşar su bardağı çekirdekleri ayıklanıp kıyılmış siyah ve yeşil zeytin, rendelenmiş yarım havuç, yarım su bardağı dövülmüş ceviz, 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, 3 dal kıyılmış biberiye ekleyip iyice karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Harcı, yağlanıp unlanmış baton kek kalıbına boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, bir bıçakla kıvamını kontrol ederek, yaklaşık 45-50 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.