Pişmiş yemeklerin saklama koşullarına dikkat!

Giriş Tarih ve Saati: 09.08.2018 | 10:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.08.2018 | 10:38

Tuğba Bayburtluoğlu; ev hanımlarının ve özellikle küçük çocuklu annelerin en çok merak ettiği konulardan birine değindi. Yemeklerin saklama koşullarına ilişkin bilgiler veren Bayburtoğlu şu önemli noktaların altını çizdi:

"Yemeğin pişmesi besin değeri açısından hem kayıp hem kazanım demektir. Salata ile çiğ beslenmemizin yanı sıra pişmiş besinler sayesinde de sindirimi kolaylaştırıyoruz. Örneğin ruşeymi hem olduğu gibi tüketebilir,hem de çorbalara vb katabilirsiniz. İki yöntemin de besin değeri açısından farklı faydaları bulunur." diyen Bayburtluoğlu pişmiş yemekleri uygun koşullarda maksimum saklama ile ilgili şu bilgileri verdi:

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.