Kakao yağının bilinmeyeni-

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2016 | 11:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.04.2018 | 15:43

Hepimizin hayatında önemli bir yer olan kakao tropik iklimin bir bitkisidir. Doğal yetişme ortamı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropikal ülkelerin genelinde yetiştirilmektedir. Bu meyvenin en önemli özelliği tohumlarının çikolata yapımında kullanılması. Yetişme ortamında seçici olan kakao bitkisi sıcaklığın +5 derecenin üzerinde olduğu yerlerde, düzenli yağmur alan, verimli topraklarda yetişir. 5-6 yaşına gelen bitki tohumları artık kakao olmaya hazır haldedir. Kakao bitkisi tazeyken limon sarısı renkte, kuruduktan sonra koyu rengini alır

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.