Ev Yapımı Dondurma Hem Sağlıklı, Hem Besleyici...

Giriş Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 10:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 12:17

Gıda Mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu kavurucu sıcak yaz günlerinde genellikle soğuk yiyecek ve içeceklere yöneldiğimizi söyleyerek; "Çok şekerli, çok yağlı olmadıktan sonra soğuk içecek ve yiyecekler sorun olmayabilir ancak meyveli içecekler ve katkı maddeleri içeren dondurmalar yerine evde kendi içecek ve dondurmalarınızı yapmanız çok daha sağlıklı olacaktır." diyor.

Bayburtluoğlu; "Dondurmada protein, A vitamini, B vitamini, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve potasyum gibi kaynaklar bulunuyor. Bu yüzden tüm ailece keyifle tüketmeniz aslında yararınıza. Tabii her şeyde olduğu gibi aşırıya kaçmamak koşuluyla." şeklinde konuştu.

Tuğba Bayburtluoğlu evde kendi meyveli ve şekersiz dondurmasını yapmak isteyenler için şu tarifi verdi:

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.