Erişte ile pratik lezzetler!

Giriş Tarih ve Saati: 16.10.2018 | 12:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.10.2018 | 17:07

Son derece doyurucu bir öğün olan erişteyi evinizde kendinizde yapabilirsiniz.
SU YERİNE SÜTLE YAPILABİLİR
Erişte, Asya ülkelerinde hemen her öğünde önemli yer tutar. Şekli bizim ülkemizdekinden çok farklıdır. Anadolu'da buğday unu, su, tuz ve bazı yörelerde de yumurta katılarak hazırlanan hamurun şeritler halinde kesilmesiyle elde edililir. Sadece un kullanılarak yapılabileceği gibi un ve irmik karışımı da tercih edilebilir. Yapımı sırasında besin değerini artırmak için su yerine süt eklenebilir. Özellikle B grubu vitaminler ve karbonhidrattan zengindir. Tam buğday unlu erişteler daha besleyicidir ve lif içeriği de yüksektir. Eriştenin sağlık faydalarından maksimum düzeyde yararlanmak için tam buğday erişteyi tüketin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.