Çok pahallı ama inanılmaz bir lezzet: Trüf mantarı

Giriş Tarih ve Saati: 17.06.2016 | 11:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.04.2018 | 16:26

Mantarlar familyası içerisinde yer alan Ascomycetes sınıfının bir üyesi olan trüf mantarı, pek çok ülkede yakın ancak farklı isimlerle anılmaktadır. Fransa’da truffe, İtalya’da tartufi, İspanya’da trufa, İngiltere’de truffle, Almanya’da trüffel, İsveçte’de tryffel diye, adlandırılan Trüf mantarları, Türkiye’de ise domalan ve kete mantarları olarak bilinir. Dünyada havyarın ardından en pahalı gıda maddesi olarak nitelenen Trüf mantarı, Akdeniz coğrafyası mutfak kültürünün vazgeçilmez bir parçasıdır. Yetiştirilmesi oldukça zordur.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.