Çiğ köfte yapımının püf noktaları!

Giriş Tarih ve Saati: 17.01.2019 | 14:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.01.2019 | 17:01

AŞIRI İSOT VE SALÇA KULLANILMAMALIDIR
-Salçalar ve pulbiberin aroması da güzel olmalıdır. Uygun şartlarda hazırlanmayan, sıcakta fazla bekleyen salçalarda geniz yakan farklı bir acılık oluşur. Bu istenmeyen özellik, köftenin lezzetini ve kalitesini bozar.
-Bizim gelenekte çok canlı ve güzel bir kırmızı olurdu köfteler. Şimdiki gibi bordo ve siyaha kaçan köfteler yine son dönemlerde çoğaldı. Aşırı isot ve salça kullanımı da hem lezzeti etkiler hem de mide için çok zorlayıcıdır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.