Bu baharatları her gün mutlaka kullanın

Giriş Tarih ve Saati: 12.08.2016 | 16:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.04.2018 | 15:18

2. Kekik: Yemeklere, özellikle de etlere farklı tadı ve kokusu ile lezzet veren kekik, öksürüğe, üst solunum yollarına ve boğaz iltihaplanmasına karşı da etkili. Yapılan araştırmalar kekiğin antimikrobiyal etkinliğe sahip olduğunu ve içeriğindeki uçucu yağın safra salgısını artırarak özellikle yağlı besinlerin sindirimini kolaylaştırdığını ortaya koyuyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.