Bezelyenin 12 farklı hali

Giriş Tarih ve Saati: 14.04.2016 | 11:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.05.2024 | 20:01

 Yumurtalı Bezelye Yemeği Tarifi (6 kişilik)
 6 adet yumurta
500 gram haşlanmış bezelye
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
4 dilim ekmek
4-5 dal maydanoz
2 çay kaşığı tuz

KÜP doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe pembeleştirin. Bezelye ve tuz ekleyip 10 dakika pişirin. Ayrı bir yerde yumurtaları çırpıp, tereyağında karıştırarak pişirin. Tuzunu ayarlayıp, bezelyeyi ekleyin. Kızartılıp küp doğranmış ekmekleri ilave edip, karıştırın. Kıyılmış maydanoz ekleyip harmanlayın. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.