Bayram keyfinizi tamamlayacak 8 beslenme önerisi

Giriş Tarih ve Saati: 13.08.2018 | 15:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.08.2018 | 15:29

24 SAAT BEKLETİLEN ET DAHA LEZZETLİ OLUYOR

Kurban bayramında sağlığımız için en önemli nokta etin doğru tüketimidir. Bu süreçte kurbanlığın özellikle hayvanlardan bulaşan hastalıkları engellemek amacıyla veteriner kontrolünden geçirildiğinden ve hijyenik şekilde kesildiğinden emin olunmalıdır. Kurban eti kesildikten sonra hemen tüketilmemelidir. Bu hem lezzeti olumsuz etkilemekte, hem de sindirimi daha zorlaştırmaktadır. En sağlıklı tüketim zamanı, kurban eti kesiminden 24 saat geçtikten sonra yapılandır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.