Adananın en nefis 7 lezzeti

Giriş Tarih ve Saati: 05.11.2015 | 15:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.05.2024 | 14:47

 Etli Döğme Pilavı Tarifi (4 kişilik)
 1 kg kuşbaşı et
2 su bardağı döğme
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Eti, suyunu bırakıncaya kadar bir tutam tuz ile pişirin. Tereyağı ekleyin. Biber salçasını, 1 çay kaşığı tuz ve karabiberi katın. İyice yıkanmış döğmeleri ve nohudu ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Yarım saat beklettikten sonra servis yapın.
 Aşçının notu: Döğme, yemeklik buğdaya Anadolu’da verilen isimdir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.