Sütlü Mısırlı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını eritip, kuşbaşı doğranmış tavukları içine atın. Tavukların rengi dönünceye kadar kavurun. Piyazlık doğranmış soğanları ve kıyılmış sarmısakları üzerine ilave edin. Soğanlar pembeleşince, içine küp doğranmış domatesleri ve mısırı da ekleyip birkaç dakika pişirin. Tavuk suyu, süt, kekik, tuz ve karabiberi ekleyin. Orta ateşte bir taşım kaynatıp sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...