Sebzeli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PİYAZLIK doğranmış soğanı tencereye alın. Üzerine sırasıyla, aralarına tuz ve karabiber serperek, parçalara ayrılmış tavuk eti, enlemesine dilimlenmiş patlıcan, biber, halka dilimlenmiş patates yerleştirin. Ayrı bir yerde salça, su ve zeytinyağını çırpın. Daha sonra tenceredeki malzemenin üzerine gezdirip, kısık ateşte tavuk eti yumuşayana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...