Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    2 su bardağı taze ya da konserve mantar
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1 su bardağı haşlanmış bezelye
    Yarım kutu krema
    500 gram tavuk göğüs eti
    2 adet kırmızı biber
    Bir tutam toz kırmızıbiber
    Dereotu
    tuz
Öncelikle tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Tavuğu üzerine ekleyip, toz kırmızıbiber serpin ve kavurun. Şerit şeklinde doğradığınız kırmızı biberleri ilave edip, 1-2 dakika daha kavurun. Doğranmış mantar, bezelye ve tuz ekleyin. 10 dakika pişirip kremayı katın. Şöyle bir çevirip ocaktan alın. Arzunuza göre dereotu ile süsleyerek servis yapın.