Ballı Kanatlar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    DERİN bir kabın içine balı alın. Zeytinyağı, soya sosu, pulbiber, karabiber ve kekik ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Tavuk kanatlarının üzerinde kalan tüyleri ocakta tütsüleyin ve yıkadıktan sonra bu sosun içine koyun. Sosla iyice buladıktan sonra 2-3 saat bu şekilde bekletin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı kızartıp, marul, salatalık ve domatesle birlikte sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...