Vişneli Turta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Oda sıcaklığındaki margarine, azar azar toz şeker ve teker teker yumurtaları çırparak ilave edin. Ardından yoğurdu, unu ve vanilyayı katın. Akışkan bir kıvam alan bu karışımı, kaşık yardımıyla yağlanmış turta kalıbına dökün. 175 derece fırında 30 dakika pişirin. Üzeri için krem şantiyi 1 su bardağı süt ile koyu kıvamda çırpın. İçine labne peynirini ekleyip, tekrar çırpın. Fırından çıkan turtayı biraz bekletin. Ilık turtanın üzerine krem şanti karışımını dökün. Üzerine vişne veya dilerseniz çilek koyun. Az sulandırılmış kayısı marmeladını fırçayla sürüp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin