Hamur için gerekli malzemeyi iyice yoğurup, 15 dakika dinlendirin. Hamuru, merdane ile hafif unlanmış tezgahta açın. 22-24 santim büyüklüğünde yağlanmış tart kalıbına yerleştirip, 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından çıkartıp soğutun. Bu arada kremasını hazırlayın. Bir tencereye sütü, unu, tozşekeri, yumurta sarısını ve rendelenmiş portakal kabuğunu alın ve iyice çırpın. Daha sonra orta ateş üzerinde, koyu bir kıvam alana dek, tahta kaşıkla sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan indirip, hemen yağ ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Portakal suyunu da ilave edip, soğumaya bırakın. Soğuyan kremayı tartın üzerine dökün ve ince dilimlenmiş meyvelerle kremanın üzerini kaplayın. Tart jölesini paketin üzerindeki tarife göre hazırlayıp, meyvelerin üzerine dökün. Buzdolabında 1 saat bekletip, servis yapın.