10 adet güllaç yaprağı
1.5 litre süt
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı çekilmiş ceviz
2 yemek kaşığı gül suyu
ÜZERİ İÇİN:
2 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
1 çay bardağı tanelenmiş nar
8-10 adet çilek
Süt ve toz şekeri tencereye alıp toz şeker eriyene kadar karıştırın. Ocaktan alıp oda ısısına gelmesi için dinlendirin. 1 adet güllaç yaprağını büyük, derin bir tepsiye veya fırın kabına, parlak kısmı üste gelecek biçimde yerleştirin. Üzerine 1-2 çorba kepçesi ılık sütlü karışımdan gezdirin. Aynı işlemi 4 adet güllaç yaprağı için uygulayıp üzerine sütlü karışımdan gezdirin ve ceviz serpin. Kalan güllaç yapraklarını da aynı şekilde aralarına sütlü karışımdan gezdirip fırın kabına yerleştirin. Kalan sütlü karışımın 1 su bardağına gül suyu ekleyip son katın üzerine gezdirin. 10-15 dakika dinlendirip Antep fıstığı ve nar serpin. Dilimlenmiş çilekle süsleyip servis yapın.