PANNA cotta için krema, süt ve 1 su bardağı tozşekeri bir tencereye alıp kaynatın. Soğuk suda ıslanmış jelatini ekleyip karıştırın. Frambuazların yarısını kalıplara paylaştırın. Krema soğuduktan sonra frambuazların üzerini krema ile doldurun. Kalıpları buzdolabında 1-2 saat bekletin. Frambuaz sos için frambuazın geri kalanını 1 çorba kaşığı tozşekerle blenderden geçirin. Cream brulee için krema, süt ve tozşekeri bir tencereye alın. Karıştırarak kaynatın ve soğumaya bırakın. Ilınan kremaya yumurta sarılarını yavaş yavaş ekleyin. Son olarak Türk kahvesini ilave edip karıştırın. Karışımı ısıya dayanıklı fincanlara paylaştırıp içi su dolu bir fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine tozşeker serpin ve pürmüzle yakın. Panna cotta ve cream brulee'yi servis tabağına alın. Panna cottanın yanına frambuaz sosu, cream brulee'nin yanına böğürtlenli dondurma koyarak servis yapın.