1 su bardağı çiğ badem
5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı mısır unu
2 yemek kaşığı sadeyağ
1 çay kaşığı toz kakule
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi şekeri
10 tel safran
Bademi bir kaba alın. Üzerine dört parmak geçecek kadar su ilave edin ve bir gece bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp kabuklarını temizleyin. 4-5 adet bademi kenara ayırıp kalanını blender'den çekin. Daha sonra bir kaseye alın.
Orta boy bir tencerede sadeyağ ile mısır ununu kavurun. Yavaş yavaş sütü ekleyin pişmeye bırakın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 10 dakika karıştırarak pişirin. Safran ve kakule ve Hindistan cevizi şekerini ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alıp servis kaselerine pay edin. Kenara ayırdığınız bademle ve evde olan kuru yemişlerle üzerlerini süsleyip servis yapın.