Yumurtalı Taze Fasulye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYEYİ yıkayıp ayıkladıktan sonra kaynar suda 5 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Küp doğranmış domates ve arzu ettiğiniz büyüklükte kesilmiş fasulye ekleyip karıştırın. Tuzunu ayarlayıp, ocağın altını kısın. Tencerenin kapağını kapatıp, yemek suyunu çekene dek pişmeye bırakın. Suyunu çekince üzerine yumurtaları kırıp karıştırın. umurta pişince ocaktan alın. Arzuya göre pulbiber serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL