Peynirli Bezelye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PEYNİRİ 2 cm genişliğinde ve 5 cm uzunluğunda doğrayın. Tereyağını kızdırıp peynirleri kızartın. Tavada kalan tereyağını bir tencereye alıp üzerine sıvıyağ ilave edin. İnce rendelenmiş soğan ve sarımısakları kavurun. Üzerine domatesi ekleyin. Baharatları ve tuzu ilave edip 5 dakika kavurun. Bezelye ve suyu ilave edin. Kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirdikten sonra peyniri de tencereye ekleyin. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Maydanoz yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL