Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım kg ıspanak
    1 adet soğan
    5 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    50 gram kıyma
    3 diş sarmısak
    1 adet havuç
    1 su bardağı dermason fasulye
    1‘er tatlı kaşığı tuz, karabiber, kimyon ve pulbiber
    1 su bardağı su
Ispanağı temizleyip haşlayın. Soğanı yemeklik doğrayın. 4 çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın. Kıyma, sarmısak ve soğanı ilave ederek soteleyin. Havucu küp doğrayın. Daha sonra tencereye ekleyin. Ispanağı da ekleyerek soteleme işlemine devam edin. Haşladığınız fasulye, tuz, karabiber, kimyon, pulbiber ve kalan sıvıyağı ilave edin. Suyunu ekleyerek 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.