Ispanak Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ISPANAKLARIN saplarını ayıklayın. Daha sonra haşlayıp süzün ve ılınmaya bırakın. Diğer taraftan soya kıyması ve bulguru ayrı kaplara alın. Üzerlerini geçecek kadar su ekleyin ve sularını çekip yumuşayana kadar haşlayın. Ispanağı ince kıyıp, geniş bir kaba alın. Üzerine soya kıyması, bulgur, rendelenmiş soğan ve kalan malzemeyi ilave edip yoğurun. Harçtan arzunuza göre parçalar koparıp yassı köfteler hazırlayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı çok az sıvıyağla yağlayın. Köfteleri önlü arkalı pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL