Enginarlı Türlü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sebzeleri yıkayıp ayıklayın. Daha sonra bölün. Taze soğanı 2 cm uzunluğunda doğrayın ve yarısını bir tencereye alın. Üzerine fasulye, enginar, iç bakla ve bezelyeyi koyun. En üste kalan taze soğanı koyun. Zeytinyağını sebzelerin üzerine gezdirin. Tuz, şeker ve üzerini geçecek kadar su ekleyip kapağını kapatın. Ara sıra suyunu kontrol ederek sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...