Dal Marka Massor (Bahartlı Mercimek)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MERCİMEĞİ bir tencereye alıp üzerine 1 adet kıyılmış soğan, zerdeçal, 3 diş kıyılmış sarmısak, tuz ve su ilave edin. Mercimek yumuşayana dek pişirip, servis tabağına alın. Sıvıyağı tavaya alıp, fazla kızdırmadan hafif ısıtın. İçine 1 adet kıyılmış soğan, 1 diş kıyılmış sarmısak, kimyon, sivri biber ve garam masalayı ilave edip kavurun. Bu karışımı mercimeğin üzerine ekleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL