Çalkalama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ISPANAK, ısırgan, taze soğanın yeşil kısımları ve soğanı kıyıp, derin bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı ve tuzekleyip, iyice karıştırın. Orta büyüklükte ısıya dayanıklı bir fırın kabını yağlayıp, karışımı içine boşaltın. Ayrıbir kapta su, un ve tuzu iyice çırpıp sebzelerin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızaranakadar pişirin. Dilimleyin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL