Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet levrek fileto
    3 dal taze soğan
    2 çorba kaşığı jülyen doğranmış zencefil
    2 çorba kaşığı soya sosu
    3 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 çorba kaşığı karabiber
    Yeteri kadar tuz

DOĞRANMIŞ soğan, zencefil ve sosa sosunu karıştırın. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile kaplayıp, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Levrek filetoların derili kısımları üste gelecek şekilde tepsiye yerleştirin.Soğanlı karışımı balıkların üzerine pay edin. Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını balıkların üzerine gezdirin.Karabiber serpip, üzerlerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.