Asya Usulü Levrek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
DOĞRANMIŞ soğan, zencefil ve sosa sosunu karıştırın. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile kaplayıp, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Levrek filetoların derili kısımları üste gelecek şekilde tepsiye yerleştirin.Soğanlı karışımı balıkların üzerine pay edin. Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını balıkların üzerine gezdirin.Karabiber serpip, üzerlerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL