Ton Balıklı Ispanak Salatası

Ton Balıklı Ispanak Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ispanakları yıkayıp suyunu süzün. Yapraklarını saplarından ayırın. Ton balığının suyunu süzüp, çatalla didikleyin.
  • 2
    Greyfurtu sıkıp suyunu çıkartın. Soya sosu, hardal, tuz, karabiber, limon suyu, greyfurt suyu ve zeytinyağını karıştırın.
  • 3
    Ispanak yapraklarını servis tabağına alın. Karışımı ıspanakların üzerine gezdirin.
  • 4
    Ton balığını salatanın üzerine yayın. Turplarla ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...