MALZEMELER
1 adet yosun
1 adet avokado (dilimlenip, limon suyuyla ovulmuş)
3-4 yaprak körpe ıspanak
Farklı yeşillikler (arzu edildiği kadar)
Buğday filizi
Bir gece önceden soğuk suda ıslatılmış bir avuç maş fasulyesi
1 adet turp
1 adet havuç
1-2 yaprak beyaz lahana
Ceviz, badem, fındık
Kuru yaban mersini
Sos için:
1-2 çorba kaşığı soğuk sızma zeytinyağı
1/2 çay kaşığı deniz tuzu
1/2 limon suyu
1 çay kaşığı bal
Yeşillikleri elinizle koparıp salata tabağına alın. Havucu, turbu rendeleyin. Beyaz lahanayı ince kıyın. Bütün malzemeyi karıştırın. Ayrı bir yerde de sos malzemesini karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.