2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım demet marul
    4 çorba kaşığı ançuez sos
    2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
    2 çorba kaşığı kroton ekmek
    1 çorba kaşığı kapari,
    tuz

    Ançuez sos için:
    1 adet yumurtanın sarısı
    5 çorba kaşığı zeytinyağı
    Yarım çay kaşığı tuz
    Yarım çay kaşığı tozşeker
    Yarım limonun suyu
    15 gram ançuez

Ançuez sosu hazırlamak için bütün malzemeyi blendırdan geçirin. Marul yapraklarını yıkayıp suyunu süzün. Marulları büyük parçalar halinde parçalayın. Ançuez sos ile iyice harmanlayın. Servis tabağına alın. Üzerine kapari, kroton ekmeği ve parmesan peyniri serpiştirin. Arzuya göre tuz ilave edip servis yapın.